Tuesday, 25 October 2011

ELTON JOHN & ANWAR JOHN IBRAHIM: SONGSANG MADE IN MALAYSIA!

Hehehe. Elton John akan dibawa ke Malaysia dan akan membuat persembahan di Genting Highland!  Akak dah tahu dah yang orang PAS akan melalak mintak dibatalkan konsert Elton John tu.  Sebenarnya akak pun bukan minat ngan Elton John, setakat suka dengar lagunya ajelah.  Dan kalau dia datang wat konsert kat Malaysiapun akak tak kisah sebab akak tak akan datang tengok.  

Bila Ketua Lajnah Penerbitan dan Penyelidikan Dewan Ulama PAS Terengganu, Nik Nasri Nik Malek duk desak kerajaan batalkan konsert Elton John kerana katanya remaja kita akan hancur bila tengok Elton John kat Malaysia, akak nak gelak gak.  Setakat kehadiran sehari Elton John kat Malaysiani, tak kan rosak dan hancur remaja kita.  Selama ni Elton John tak datangpun ramai gak remaja yang songsang kat Pantai Timur tu.  Tak payah susah-susah cakapla, Si Anwar Ibrahim tu lagi bahaya dari Elton John!  Kes liwat 1 dulupun dah membuktikan dia melakukan perbuatan songsang, boleh pulak dia dibiarkan memberi ceramah, berdialog serata Malaysia.  Siap boleh bagi ceramah agama lagi tu.  Lagi rosak budak-budak remaja apabila kita menghalalkan kesongsangan made in Malaysia ni. Cuma bezanya Anwar tak lah kahwin ngan lelaki dan menafikan penglibatannya.  Tapi satu Malaya dah tahu dan percaya.  

Akak tak sokongpun Elton John datang kat Malaysia dan akak lagi tak sokong kalau Anwar Ibrahim dibenar memberikan ceramah terutama yang dihadiri dek remaja-remaja Malaysia!    


http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/6172-batal-konsert-elton-john-atau-biar-remaja-hancur

No comments:

Post a Comment